Medewerkers aan het woord

Innovatief, intercultureel, internationaal. Universiteit Leiden speelt een leidende rol in het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan een veilige, gezonde, duurzame, welvarende en rechtvaardige wereld. Universiteit Leiden streeft naar excellentie in een open, kleinschalig en persoonlijk (werk)klimaat. Ontdek de hechte academische gemeenschap en vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten en medewerkers. Universiteit Leiden – een inspirerende werkomgeving!

Benieuwd naar de Universiteit Leiden als werkgever? Bekijk dan onderstaande testimonials, waarin verschillende medewerkers hun persoonlijke ervaring delen!

Miranda van Eck, Hoogleraar Cardiovascular and Metabolic Therapeutics

Miranda van Eck doet onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen bij hart- en vaatziekten bij de Leiden Academic Centre for Drug Research van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen.

John Sabou, PhD kandidaat Centre for Terrorism and Counterterrorism

John Sabou volgt een PhD-opleiding bij het Centre for Terrorism and Counterterrorism aan de Faculteit Governance and Global Affairs te Den Haag en onderzoekt crisisinformatiemanagement.

Jesse Bruins, Coördinator ICT & Onderwijs

Jesse Bruins is verantwoordelijk voor het gebruik en de inzet van ICT in het onderwijs aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Asghar Seyed Gohrab, Universitair hoofddocent Perzische Studies

Asghar Seyed Gohrab doet onderzoek bij de Faculteit der Geesteswetenschappen naar middeleeuwse concepten en hoe deze worden ontvangen in de moderne politiek in Iran en draagt onder meer bij aan de stuurgroep Diversiteit.

Marie Soressi, Assistant professor Archeology, Human Origins (Tenure Track)

Marie Soressi verdiept zich bij de Faculteit der Archeologie in de vraag waarom wij de enig overgebleven menselijk soort op deze planeet zijn.

Satya Autar, Studiekeuze-/Loopbaanadviseur

Satya Autar begeleidt studenten in hun studiekeuzes en bij hun eerste stappen naar de arbeidsmarkt.

 
Laatst Gewijzigd: 16-10-2017